diumenge, 25 d’octubre del 2009

Google documents, 2ª part.

Una altra eina de treball col.laboratiu

El Google Document també ens ofereix la possibilitat de crear, conjuntament i a distància, Powers Points.

Aspectes interessants a saber:
  • El programa permet elaborar una presentació amb la opció de visualitzar-la conjuntament, i això vol dir tenir un espai de xat paral.lel, per tal de treballar en equip a distància.
  • Un membre del grup ha de liderar el xat per tal que la comunicació no esdevingui un embolic.
  • Per la mateixa raó, una altra companya hauria de ser qui fagi els canvis que s'acordin en el doc. Clicant a Premeu el control de la presentació, pots fer tu mateix els canvis.
  • El document definitiu serà aquell que guardi la darrera persona que tanqui el document.
A continuació el link de la nostra pràctica :
http://docs.google.com/present/edit?id=0ARKicxquLljmZGNncmNqbjVfNWZmOXNuNWRq&hl=ca

Treball col.laboratiu: Google documents


    De quina eina es tracta?

  1. Aquest és un servei de Google que ens permet guardar un document en un servidor, de tal manera que hi poguem accedir des d'allà on vulguem.


  2. Permet treballar, quasi simultàneament, un document compartit. Cada ú des de casa seva.


  3. Fa possible mantenir un xat virtual i treballar en equip a distància.


  4. Amb aquesta eina pots donar accés a aquest document a qualsevol persona que t'interessi, sempre tenint la opció de que pugui fer canvis en el text o només visualitzar-lo.


Aquesta és l'adreça del nostre document sobre un hipotètic treball sobre els portàtils a les aules. L'hem fet fent servir el Google documents.

http://docs.google.com/Doc?docid=0ARKicxquLljmZGNncmNqbjVfM2N2emtncjVq&hl=ca

Qui ets tu?

Dona amb cistella.

No camina per cap camí bucòlic ni pastorívol. Viu lluny dels paisatges primaverals. Dona d'asfalt i de pistes esportives, camina decidida amb la cistella al cap, plena de projectes i un sol objectiu clar. Observa, planifica i prova d'encertar. Carrega llençaments lliures, triples, passes i alguna falta personal. Més o menys com tothom, com tothom que comença, que s'arrisca. Però quan els seus braços, cansats del pès que sostenen, li reclamen temps mort, ella s'atura, regira i amb un sol gest es desfà de les descalificacions anti-esportives.
El fairplay és el fairplay.

Dues cristines, dins i fora de la pista.

A fora, es mostra silenciosa, tranquila i present, encara que la tremolor constant de la seva cama sovint la delata. Pell bruna tot i fer dies del bronze solar. Ulls verds, molt verds. Duu un serrell de camuflatge sota el qual pot observar i fer tria acurada de amb qui vol o no estar. Elegant i presumida, sempre amb discreció. No és dona d'excessos ni de masses paraules. I és que ella, amb la cara paga... Pot repartir somriures esplèndids, o pot arribar a fer cara de molt pocs amics.

A dins, n'és una altra. Enèrgica, clara i contundent. Pell bruna, suor d'esforç i de plaer pel joc. Quan surt a la pista, aixeca el teló que porta per serrell i mira atenta a les visitants. S'arremanga els tirants, deixant, encara més, les espatlles athlètiques al descobert. Mostra orgullosa els seus colors. I sobretot, el seu número. Al compàs de la pilota, la Cristina es va transformant. Li surten ales! I ella es queixa, diu que li falta alçada... Però en canvi, quantes basquetbolistes saben volar? Reparteix joc als qui l'envolten, però sobretot, defensa el seu terreny com ningú.