diumenge, 4 d’octubre del 2009

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "AIGUA"

Sabíeu que els elefants, malgrat el seu pesat tonelatge, són animals nedadors capaços de nedar desenes de quilòmetres d'oceà?

Aquesta i molta altra informació la trobareu al Museu Agbar de les Aigües de Cornellà. Es tracta d'una exposició itinerant, a nivell internacional, produïda a càrrec de l'editorial Lunberg.

Grans mestres de la fotografia i autors contemporanis ens regalen la seva mirada sobre un dels béns més preuats i necessaris del planeta. L'exposició pretén fer-nos prendre consciència de la importància de preservar aquest tresor i també mostrar-nos les diferents formes de relació que els humans tenim amb l'aigua.

Sota la gran temàtica de l'aigua, l'exposició ens proposa navegar per sis afluents diferents, sis variacions del tema: "Tasques i destreses", "Els estats de l'Aigua", "La font de la vida", "Els rostres de la set", "Aigües ferides" i "El fresc regal".

No us la podeu perdre. El primer diumenge assoleiat que se us presenti, feu-ne la visita, i després regaleu-vos un aperitiu a la terrasseta del museu. Creieu-me, serà un matí ben amortitzat.


Calendari: 1 d'octubre - 1 de novembre
Horaris: De dilluns a diumenge de 10,00 a 19,00.
Preu : Gratuït
Transport: Metro L5 Cornellà
Trambaix T1 i T2: parada Les Aigües
Renfe C4: parada Cornellà.
Aparcament: gratuït , les dues primeres hores, en el centre comercial Llobregat Centre